ESGLÉSIA CATALUNYA 
Neix l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle
La nova entitat es dedicarà a promoure la Casa d’Espiritualitat del santuari del Miracle, i li oferirà el suport necessari perquè desenvolupi les seves activitats
Redacció 18/05/2018

Aquest diumenge 27 de maig, a les 16h, es presentarà a l’Ajuntament de Riner (Solsonès) l’Associació d’Amics de la Casa del Miracle, una entitat fundada recentment per donar suport i promoure la casa d’espiritualitat del santuari del Miracle.

La casa, que va obrir l’any 1981, ha ofert durant els darrers anys activitats de caire molt divers entre les quals destaquen audicions musicals, la pregària i la literatura, entre d’altres. Totes aquestes iniciatives havien estat des de fa 10 anys la responsabilitat d’una petita comunitat de monjos de Montserrat que viu al santuari, que ara amb la creació d’aquesta associació tindran més temps per a les altres feines del monestir.

L’acte de presentació de la nova Associació d’Amics de la Casa del Miracle consistirà en la projecció d’un audiovisual que recull les activitats pròpies de la Casa, seguit dels parlaments del P. Ramon Ribera-Mariné, president de l’Associació; de la secretària, Assumpció Ros; del P. Xavier Poch, superior de la comunitat de monjos de Montserrat al Miracle; d’un representant de l’Ajuntament de Riner i del P. Manel Gasch, majordom-administrador del monestir de Montserrat. La presentació clourà amb un tastet de música medieval, a càrrec de Laura de Castellet.
Més notícies sobre ESGLÉSIA CATALUNYA

Giménez Valls: “L'últim que s’ha de fer és tancar les esglésies”

"Trio ser sacerdot perquè em fa feliç i perquè em dona la gana"

“La Napro facilita l’arribada del fill però no és la ciència per tenir fills”

"A les parròquies catalanes, hi ha relació amb els musulmans"