ESGLÉSIA ESPANYA 
Càritas espanyola rep el premi de la Defensora del Poble
Redacció 03/06/2015

En un acte emotiu celebrat al Congrés dels Diputats, la Defensora del Poble, Soledad Becerril, ha lliurat el primer Premi Institució del Defensor del Poble a Càritas espanyola en reconeixement per la seva feina. Becerril ha lloat la solvència dels informes que elabora Càritas perquè "mostren circumstàncies que difícilment altres podrien detectar".

La Defensora del Poble ha destacat la "sensibilitat especial" de Càritas per conèixer i tractar els problemes més punyents de la societat: "Problemes socials que mereixen l'atenció del Defensor i, en molts casos, la seva actuació."

El president de Càritas, Rafael del Río, que ha rebut el guardó, ha agraït el premi que "suposa un estímul per continuar treballant pels qui més ho necessiten. Volem deixar petjada en la construcció d'una societat més justa, volem deixar petjada en les persones descartades". També ha explicat que els diners del premi, 6.000 euros, es destinaran a "les persones migrants que pateixen la cultura de la indiferència que tant denuncia el papa Francesc".

De la seva banda, el president del Congrés, Jesús Posada, ha donat les gràcies a la Defensora del Poble "per la iniciativa encertada d'aquest premi" i ha felicitat Càritas espanyola per "la seva feina i esforç per contribuir a pal·liar les conseqüències de la crisi econòmica que hem patit".

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET