ESGLÉSIA ESPANYA 
Mor Mons. Asurmendi, bisbe emèrit de Vitòria
Redacció 10/08/2016

Ha mort Mons. Miguel José Asurmendi, bisbe emèrit de Vitòria. El funeral i l'enterrament tindran lloc a la catedral de Santa Maria l'11 d'agost a les 18.00.

Mons. Asurmendi va néixer a Pamplona el 1940. Va professar com a salesià el 1957 i va ser ordenat capellà el 1967. Era llicenciat en Filosofia per la Pontifícia Universitat Salesiana de Roma i per la Universitat Civil de València.

Va ser director de l'Escola Professional Salesiana de Saragossa, delegat regional de la FERE a Saragossa, director de la comunitat salesiana formadora d'estudiants de Filosofia a València i inspector provincial de la inspectoria salesiana de València.

El 1990 va ser nomenat bisbe de Tarazona i el 1995, bisbe de Vitòria. El papa Francesc va acceptar la seva renúncia al govern pastoral de la diòcesi de Vitòria el 2016.

A la Conferència Episcopal Espanyola ha estat membre de la Comissió Episcopal de Missions, de la Comissió d'Ensenyament i Catequesi, de la Comissió del Clergat i de la Comissió d'Apostolat Seglar.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET