Rocio Soler, impulsora del Concert Llums Solidàries
FÓRMULA ESTEL 
"Ser voluntària em va obrir la ment, em va obrir el cor"
Rocio Soler és impulsora del concert en benefici de la investigació del càncer infantil
@BorjaDeMaria 15/03/2017

A vegades hi ha petits esforços que es tornen grans. Un grup de joves de Barcelona impulsen un concert a l’Auditori per aquest dilluns 20 de març en benefici de la investigació del càncer infantil

A la primera hora de la Fórmula Estel hem entrevistat la impulsora. Rocio Soler, estudiant de música moderna, va començar fa un any i mig a fer voluntariat a l’Hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu de Barcelona amb infants que pateixen càncer: “Una de les millors experiències que he viscut mai”, assegura Soler. “Em va obrir la ment, em va obrir el cor, i la meva vent alhora de dir què vull fer i com ho vull fer”

Rocio Soler explica com va sorgir la idea del Concert Llums Solidàries: “Em vaig adonar de la quantitat de diners que necessita l’hospital per a avançar en la investigació del càncer infantil… Per exemple, en un any, de tot el que es recapta per la investigació del càncer, un 2% es destina per a la investigació del càncer infantil”. Soler explica que per motius com aquest va decidir fer alguna cosa per ajudar-los.

Les entrades pel Concert Llums Solidàries ja estan exhaurides.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET