Lloll Bertran ha transmès vibracions molt alegres aquest divendres al matí a Ràdio Estel
CULTURA 
Lloll Bertran: "Riure és viure"
L'actriu catalana explica el seu "conte de fragàncies", una proposta en escena, fins al 2 de juliol, al teatre Maldà de Barcelona
Mercè Raga 16/06/2017

“La Lloll i el secret del Maldà és un conte de fragàncies”, com ha explicat la mateixa actriu catalana aquest divendres a la Fórmula Estel de Ràdio Estel. L’obra, de creació pròpia de la Lloll Bertran, es va estrenar aquest dijous al teatre Maldà de Barcelona. Fins al 2 de juliol, acompanyada d’Eduard Autonell a l’escenari i Ariadna Cabiró al piano, Lloll Bertran ens mostraran la història d’un comte francés, que fascinat per la ciutat de Barcelona, es va instal·lar al Palau Maldà, escenari de l’obra, que ell va anomenar “la barraqueta”.
 
Sibarita de l’art, amant de la música i el teatre a la barraqueta del senyor comte, hi van passar coses que ben poques persones saben, Però la Lloll, després de molts anys d’investigació, ens desvetlla el secret que guarda aquest Palau. Es tracta d'una obra fresca, divertida, un musical on les cançons hi tenen un paper destacat. Algunes de les peces són versions i altres, temes originals de Celdoni Fonoll. Segons Lloll Bertran, amb “aquest espectacle, es vol posar en valor el poder de la paraula per tonar a l’essència del teatre, on no hi ha res com les coses fetes a mà”
 
La dama de l’humor català també ha fet una radiografia de l’estat de la comèdia a casa nostra. Lloll ha parlat de la “revolta dels somriures com una força que ens ha d’empènyer cada dia a viure, perquè riure és viure” ha afirmat l’actriu igualadina. 
 
Podeu escoltar l’entrevista completa AQUÍ (minut 9')

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET