Francesc viatjarà novament al continent asiàtic, després de l'anterior visita a Corea del Sud
PAPA FRANCESC 
El Papa viatjarà a Myanmar i Bangla Desh a finals de novembre
Ho ha anunciat aquest dilluns el portaveu de la Santa Seu, Greg Burke, que ha confirmat els lemes "amor i pau" i "harmonia i pau"
@IgnasiMiranda 29/08/2017

El director de l'Oficina de Premsa de la Santa Seu, Greg Burke, ha anunciat aquest dilluns que el Papa viatjarà a Myanmar del 27 al 30 de novembre i a Bangla Desh fins al 2 de desembre. "Acollint la invitació dels respectius caps d'Estat i bisbes, el Sant Pare Francesc farà un Viatge Apostòlic a Myanmar, del 27 al 30 de novembre, per visitar les ciutats de Yangon i Naypyidaw, i a Bangla Desh, del 30 de novembre al 2 de desembre, concretament a la ciutat de Dacca", ha explicat. El director de l'Oficina de Premsa vaticana també ha dit que "el programa del viatge es publicarà els propers dies". El lema de la visita a Myanmar és «Amor i Pau» i el de l'estada a Bangla Desh, «Harmonia i Pau».

D'altra banda, la Santa Seu ha recordat aquest dimarts la celebració de la Jornada Mundial contra les Proves Nuclears, aprovada per l'Assemblea General de l'ONU el 2009, amb l'objectiu de promoure el principi segons el qual "caldria fer tots els esforços possibles per acabar amb les proves nuclears i esvair-ne així els efectes devastadors sobre la vida de les persones". El Vaticà ha recordat que, des de l'inici del seu Pontificat, Francesc s'ha expressat amb força, en nombroses ocasions, contra qualsevol ús d'aquestes armes de destrucció massiva.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET