Teresa Forcades presenta un nou programa els dimecres a les 23.00 hores a Ràdio Estel
CULTURA 
La Institució de les Lletres Catalanes "sintonitza" Ràdio Estel
En el seu web, l'organisme destaca el nou programa 'Pàgines que m'han corprès' i l'entrevista setmanal a llibreries de Catalunya
Redacció 12/09/2017

Ràdio Estel ha posat en marxa aquesta temporada dos programes dedicats a la lectura i els llibres. Ho destaca en el seu web la Institució de les Lletres Catalanes. D'una banda, hi ha Pàgines que m’han corprès, en què Teresa Forcades parla de llibres que, al llarg de la seva vida, l’han influït. Forcades fa un programa setmanal, cada dimecres a les 11 de la nit. “Ha triat aquesta hora perquè el que vol és que la gent l’escolti i no que la senti i prou”, explicava Enric Frigola, cap de programació de l’emissora, en unes declaracions a la mateixa ILC. Forcades va parlar ahir de El déu de les coses petites d'Arundhati Roy. Es pot escoltar AQUÍ la primera edició del programa. També a través del web d'aquest espai, està prevista la participació dels oients de manera que puguin intervenir per compartir llibres que els han colpit.

D'altra banda, igualment des del 6 de setembre, cada setmana els dimecres a les 12 del migdia, Ràdio Estel dedica una secció a les llibreries de Catalunya. Així, cada setmana s'emet una entrevista a un llibreter o llibretera a per parlar de novetats, clubs de lectura, presentacions de llibres, títols més venuts i altra informació relacionada amb les activitats que facin com a prescriptors de literatura. La secció ha començat amb una entrevista al responsable d’una llibreria de Viladecans.

Aquestes dues iniciatives se sumen a les entrevistes setmanals a escriptors que, des de fa dos anys, Román Yori realitza en el programa Accent, els diumenges a les 12.30 del migdia, com també a la difusió de les citacions de les postals literàries de la Institució de les Lletres Catalanes que es reprodueixen cada dia en tres franges horàries escollides de manera aleatòria per poder arribar a tots els públics.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET