ÔĽŅ Catalunya Cristiana
Peu de foto: Eugeni Gay, en un moment del col·loqui d'aquest dimarts a Ràdio Estel
SOCIETAT 
Eugeni Gay: "Demanar diàleg no és suficient; cal practicar-lo"
L'exvicepresident del Constitucional comparteix aquesta idea, en 'El Mirador', amb Lluís Serra, Alexander Golovin i Sixto Cadenas
@IgnasiMiranda 17/10/2017

Eugeni Gay, advocat i exvicepresident del Tribunal Constitucional, Alexander Golovin, membre del Grup Catalans Lliures, i Sixto Cadenas, gestor de l'Administraci√≥ de Just√≠cia i membre de Societat Civil Catalana, i Llu√≠s Serra, secretari general de la Uni√≥ de Religiosos de Catalunya, han coincidit aquest dimarts en la idea que "el di√†leg √©s sempre necessari, per√≤ no n'hi ha prou de demanar-lo, sin√≥ que cal practicar-lo". En una edici√≥ del programa El Mirador de l'actualitat marcada pel moment pol√≠tic i social que viu Catalunya, l'empresonament dels presidents de l'Assemblea Nacional Catalana i √ímnium Cultural, Jordi S√°nchez i Jordi Cuixart, ha estat una de les q√ľestions analitzades.

Gay ha recordat que "quan una persona transgredeix els l√≠mits d'all√≤ que est√† perm√®s i actua contra la legalitat, √©s l√≤gic que es pensi que aix√≤ no ha anat b√©, i les conseq√ľ√®ncies han de ser assumides responsablement". En la mateixa l√≠nia, Cadenas ha assegurat que "hi ha un proc√©s obert judicialment, amb mesures dures per√≤ preses en l'√†mbit de la just√≠cia". Llu√≠s Serra ha q√ľestionat "la independ√®ncia de la just√≠cia", i ha assegurat que "no s'ent√©n una decisi√≥ com aquesta quan els acusats han convocat mobilitzacions totalment pac√≠fiques i sempre a favor de la pau". Golovin ha qualificat la decisi√≥ de la jutge Carmen Lamela de "mesura a la vene√ßolana i impr√≤pia d'un Estat democr√†tic del segle XXI", alhora que ha definit Cuixart i S√°nchez com uns "presos pol√≠tics".

Es pot escoltar AQU√ć el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 17 d'octubre.ÔĽŅ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET