Anna Roig, el cardenal Joan Josep Omella, Francesc Roig i Luis Miguel Luna, durant la presentació
SOLIDARITAT 
Habitatge i feina, màximes preocupacions de Càritas Catalunya
L'entitat ha atès entre les 10 diòcesis 360.604 persones l'any 2016, un 4,7 per cent més, segons la memòria presentada aquest dimecres
@IgnasiMiranda 18/10/2017

Luis Miguel Luna, cap de Comunicació de Càritas Catalunya, i Roser Vilaró, responsable d'Acció Social de Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, han comentat aquest dimecres, en el programa El Mirador de l'actualitat, les principals dades de la Memòria 2016 de Càritas Catalunya, presentada unes hores abans. Les persones ateses (360.604, un augment del 4,7%) i nombre de voluntaris (Més de 12.000), les necessitats diverses en forma de projectes a nivell de Catalunya (1.954, amb un increment de l'11,5%) i l'augment de les persones ateses i beneficiàries menors de 18 anys (del 15% el 2015 al 22,7 el 2016) han estat algunes de les xifres, juntament amb el fet que gairebé 4 de cada 10 persones que reben l'ajuda de l'entitat catòlica no tenen un habitatge digne. 

Roser Vilaró ha destacat que, "des de totes les Càritas, també donem molta importància al fet de donar a conèixer la realitat que ens envolta, per sensibilitzar i despertar les consciències de les persones amb la idea d'estimular la seva col·laboració". Luis-Miguel Luna ha qualificat de "gran drama" la precarietat laboral. Ha recordat que "moltes de les persones que tenien feina el 2016 no vol dir que tinguin contracte indefinit", cosa que "condiciona moltíssim els projectes vitals de les famílies".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimecres 18 d'octubre.
També es pot trobar més informació sobre la memòria AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET