L'Església celebra aquest diumenge la jornada mundial dedicada a la propagació de la fe
ESGLÉSIA MÓN 
Tres missioners comparteixen les seves experiències de servei
En 'El Mirador', els laics Montse Rodríguez i Miquel Torres i el delegat de Missions de Barcelona, Manuel Roig, ambienten el DOMUND
@IgnasiMiranda 20/10/2017

Manuel Roig Cisteré, delegat de Missions de les diòcesis de Barcelona i Sant Feliu de Llobregat, i els laics missioners vinculats a OCASHA-Cristians amb el Sud Montse Rodríguez i Miquel Torres, han compartit testimoni, experiències i crides a la col·laboració amb els qui deixen casa seva per testimoniar Jesucrist i ajudar els altres. Ha estat en el programa El Mirador de l'actualitat, dos dies abans del Diumenge Mundial de la Propagació de la fe (el DOMUND), enguany amb el lema "Sigues valent; la missió t'espera". Tots han coincidit en la idea que "el missioner, més que donar, sobretot rep molt als llocs on va".

Montse Rodríguez és pedagoga i té experiència de molts anys de missió al Brasil. Miquel Torres és teòleg i gerent de la Federació d'Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC), després d'una experiència de cinc anys a Colòmbia. Manuel Roig ha comentat, sobre el DOMUND, que "a tothom li espera una missió". Miquel Torres ha explicat que "OCASHA és una associació que treballa, des de fa 50 anys, per la justícia i la resurrecció de la vida, amb especial atenció a l'Amèrica llatina i l'Àfrica". Montse Rodríguez ha explicat que va treballar "bàsicament en treball d'assessorament a comunitats que lluiten per la terra, juntament amb un equip".

Es pot escoltar AQUÍ l'edició del programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 20 d'octubre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET