El programa 'El Mirador' s'ha centrat aquest dilluns en la necessitat d'un camí cap a l'acord i el pacte
SOCIETAT 
"Puigdemont i Rajoy no han sabut resoldre el problema polític"
L'exconseller Ignasi Farreres coincideix, en aquest diagnòstic, amb Jordi López Camps i Toni Picó dins 'El Mirador de l'actualitat'
@IgnasiMiranda 23/10/2017

Jordi López Camps, soci d'Òmnium Cultural i exdirector d'Afers Religiosos de la Generalitat, Ignasi Farreres, exconseller de Treball i president del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, i Toni Picó, advocat i exdiputat d'Unió, han coincidit aquest dilluns en la idea que cal buscar solucions tranquil·les a la situació política i social que viu ara Catalunya. "Els presidents Puigdemont i Rajoy no han sabut resoldre el problema, i haurien de deixar pas a altres dirigents", ha comentat Farreres. Han fet seva aquesta idea, en el programa El Mirador de l'actualitat, tant López Camps com Picó. L'exconseller ha comentat també que "aquí hi ha dos contendents que busquen la derrota de l'altre"

Per la seva banda, Jordi López Camps ha dit que "el govern espanyol no ha sabut aprofitar l'última carta del president de la Generalitat, en què deia explícitament que el Parlament no havia votat la declaració d'independència". Toni Picó ha destacat que, "entre la tristor i l'angoixa, es veu com les dues parts, cada vegada més, han instal·lat socialment el discurs de vencedors i vençuts, en les dues bandes i no ja en l'alta política, sinó en la societat en general". El programa ha servit aquest dilluns per explorar, en definitiva, els possibles escenaris oberts a partir d’ara amb els tràmits iniciats pel govern espanyol per aplicar l’article 155 de la Constitució.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 23 d'octubre

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET