ÔĽŅ Catalunya Cristiana
Peu de foto: El programa 'El Mirador' s'ha centrat aquest dilluns en la necessitat d'un camí cap a l'acord i el pacte
SOCIETAT 
"Puigdemont i Rajoy no han sabut resoldre el problema polític"
L'exconseller Ignasi Farreres coincideix, en aquest diagnòstic, amb Jordi López Camps i Toni Picó dins 'El Mirador de l'actualitat'
@IgnasiMiranda 23/10/2017

Jordi López Camps, soci d'Òmnium Cultural i exdirector d'Afers Religiosos de la Generalitat, Ignasi Farreres, exconseller de Treball i president del Centre d’Estudis Econòmics i Socials, i Toni Picó, advocat i exdiputat d'Unió, han coincidit aquest dilluns en la idea que cal buscar solucions tranquil·les a la situació política i social que viu ara Catalunya. "Els presidents Puigdemont i Rajoy no han sabut resoldre el problema, i haurien de deixar pas a altres dirigents", ha comentat Farreres. Han fet seva aquesta idea, en el programa El Mirador de l'actualitat, tant López Camps com Picó. L'exconseller ha comentat també que "aquí hi ha dos contendents que busquen la derrota de l'altre". 

Per la seva banda, Jordi L√≥pez Camps ha dit que "el govern espanyol no ha sabut aprofitar l'√ļltima carta del president de la Generalitat, en qu√® deia expl√≠citament que el Parlament no havia votat la declaraci√≥ d'independ√®ncia". Toni Pic√≥ ha destacat que, "entre la tristor i l'angoixa, es veu com les dues parts, cada vegada m√©s, han instal¬∑lat socialment el discurs de vencedors i ven√ßuts, en les dues bandes i no ja en l'alta pol√≠tica, sin√≥ en la societat en general". El programa ha servit aquest dilluns per explorar, en definitiva, els¬†possibles escenaris oberts a partir d‚Äôara amb els tr√†mits iniciats pel govern espanyol per aplicar l‚Äôarticle 155 de la Constituci√≥.

Es pot escoltar AQU√ć el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 23 d'octubreÔĽŅ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET