La decisió de la jutge Lamela sobre 8 consellers ha estat comentada aquest divendres a Ràdio Estel
SOCIETAT 
Lluís Alegre, exconseller: "La justícia ha de reordenar, no humiliar"
En 'El Mirador', el vicepresident del CEES qualifica l'empresonament, com Ivan González i Josep Vila Abelló, de "desproporcionat"
@IgnasiMiranda 03/11/2017

L'economista i màster en Economia Social Iván González, l'exconseller de Turisme i vicepresident del Centre d'Estudis Econòmics i Socials Lluís Alegre i el fundador del Grup Sènior del Col·legi d'Economistes Josep Vila Abelló han compartit aquest divendres, des del programa El Mirador de l'actualitat, la idea que "l'empresonament de 8 consellers de Carles Puigdemont és una mesura desproporcionada". Alegre ha destacat que "cal esperar de la justícia que posi ordre, però ara la forma en què s'executa és més amb una voluntat de càstig, d'afeblir i humiliar, que no pas la de reordenar".

González ha comentat, per la seva banda, que "el que s'acaba de fer és que unes eleccions com les del 21 de desembre passin de ser un plebiscit sobre la independència a ser-ho en clau de favorables i contraris al govern espanyol, del PP". Vila Abelló s'ha mostrat "preocupat perquè la justícia pugui arribar a ser venjativa en aquest cas, perquè estem en qüestions prèvies". En un altre moment, l'exconseller i vicepresident del CEES ha expressat el seu desig que "es reprengui el diàleg polític per resoldre un conflicte en què, d'altra banda, certament ningú no pot dir que l'altre té la culpa al cent per cent".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 3 de novembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET