El primer aniversari de la victòria electoral de Donald Trump ha estat tema de col·loqui a Ràdio Estel
SOCIETAT 
Trump, un any després, continua generant "moltes controvèrsies"
En el programa 'El Mirador de l'actualitat', coincideixen en aquesta idea Alexander Golovin, Salvador Aragonès i Toni Florido
@IgnasiMiranda 07/11/2017

Alexander Golovin, analista polític i membre del grup Catalans Lliures, Toni Florido, president de l'Associació Catalana d'Amics d'Israel, i Salvador Aragonès, periodista i professor emèrit de la Universitat Internacional de Catalunya, han coincidit aquest dimarts en la idea que Donald Trump és un president únic que no deixa indiferent ningú, un any després de la seva victòria electoral als Estats Units. Ha estat en el programa El Mirador de l'actualitat, on Golovin ha destacat que "és un president que va arribar al poder entre moltes controvèrsies, amb molta gent disposada a fer-lo fora, fins i tot des de dins del seu propi partit". Aragonès ha comentat que, durant aquest últim any, "Trump ha descobert el món, després que inicialment pensés que tot començava i acabava als Estats Units, per posar més la mirada a l'Amèrica llatina, a l'Àsia i en altres zones". Florido ha comentat que el nou mandatari "és presoner de la seva pròpia imatge, amb uns aliats que li donen suport incondicional però uns adversaris que no li perdonen la victòria, però sense grans canvis a nivell popular al seu país".

Donald Trump, en qualsevol cas, viu el primer aniversari de la seva victòria electoral als Estats Units entre el cop d’un atemptat islamista a Nova York i les acusacions contra el seu entorn per connivència amb la suposada trama russa que hauria facilitat la seva arribada a la Casa Blanca. Enmig de la seva gira per l'extrem orient, s'ha produït una matança en una església baptista a Texas, acció comesa per un exsoldat de 26 anys amb les facultats mentals pertorbades.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 7 de novembre

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET