L'ambient social després de la vaga de dimecres i el clima preelectoral, temes d'anàlisi aquest dijous a Ràdio Estel
SOCIETAT 
El procés català: entre el "s'ha acabat" i el "continua"
En el programa 'El Mirador', Fernando Sánchez Costa (PP) i Ignasi Planas (PDECat) ofereixen visions oposades sobre el moment polític
@IgnasiMiranda 09/11/2017

Joan-Lluís Pérez Francesch, professor de Dret Constitucional a la Universitat Autònoma, Fernando Sánchez Costa, diputat del PP al Parlament de Catalunya, Ignasi Planas, militant de Reagrupament i del PDECat, i Dimas Gragera, regidor de Ciutadans a l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, han coincidit aquest dijous a l'hora d'admetre la gran importància que tenen les eleccions del 21 de desembre. En el programa El Mirador de l'actualitat, han ofert visions especialment oposades Sánchez Costa i Ignasi Planas. El representant del PP ha assegurat que "el procés s'ha acabat" i que caldrà "buscar un nou clima de diàleg i treball polític que no passi per una declaració d'independència". En canvi, el dirigent del PDECat sha comentat que "el fet que hi hagi milions de persones mobilitzades per aquest procés no permet dir que s'hagi acabar com si fos una sopa", i ha assegurat que "no hi ha cap proposta que no sigui la de l'atac i la persecució judicial i la represssió policial"

En un altre moment, Dimas Gragera ha comentat que "Ciutadans no treballarà per fer referèndums d'independència ni per negociar coses que no siguin pel benestar dels catalans". I Joan Lluís Pérez Francesch ha lamentat que "portar el procés a la il·legalitat s'ha produït per una intepretació concreta de la Constitució fins al punt d'acorralar una idea que no agradava". En aquesta línia, ha posat com a exemple "el referèndum del 9-N, ara fa tot just tres anys, que era una consulta no vinculant que es podia haver encaixat en la Constitució".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dijous 9 de novembre

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET