El programa 'El Mirador' ha analitzat aquest dijous la situació política actual
SOCIETAT 
Joan Capdevila: "He visitat Junqueras a la presó, i està tranquil"
El diputat d'ERC ha analitzat l'escenari preelectoral amb Dimas Gragera (Ciutadans), Ignasi Planas (PDECat) i Mònica Lafuente (PSC)
@IgnasiMiranda 16/11/2017

Joan Capdevila, diputat d’ERC al Congrés i membre de la Junta de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, Mònica Lafuente, membre de l’executiva del PSC, Dimas Gragera, número 23 de la llista de Ciutadans a les eleccions del 21D, i Ignasi Planas, militant del PDECat, han coincidit aquest dijous, en el programa El Mirador, a l'hora de qualificar de "molt convulsa" la situació política actual a Catalunya. Joan Capdevila ha revelat que ha visitat Oriol Junqueras, ara fa pocs dies a la presó d'Estremera. "Està bé i tranquil, dins la situació d'empresonament, que no desitgem mai a ningú, i és un candidat disposat a fer política", ha explicat.

Capdevila ha admès que no havia estat mai "partidari de Junts pel Sí, tot i que hi ha avantatges i inconvenients per a cada opció", i ha dit que "les llistes separades del sobiranisme amplien expectres". Planas ha recordat que "Junts pel Sí va ser per canalitzar el substitut del referèndum, cosa que era l'esperit de les eleccions de 2015, tot i que les dues opcions són bones de cara al 21 de desembre". Gragera ha destacat que "l'independentisme ha passat pantalla" i que "el procés no ha arribat enlloc, com es demostra amb les declaracions sobre la DUI simbòlica o altres". Lafuente ha comentat que "sempre és benvingut que tothom es presenti, en un moment en què el PSC ha valorat el moment excepcional, amb membres de les llistes que mostren la pluralitat".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dijous 16 de novembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET