ÔĽŅ Catalunya Cristiana
Peu de foto: Del 27 de novembre al 3 de desembre, es fa a Catalunya la II Setmana de la Bíblia
ESGL√ČSIA CATALUNYA 
"La Bíblia ha configurat històricament el nostre poble"
Concepció Huerta destaca la importància d'aquest llibre per a la vida en una edició del programa 'El Mirador' amb Armand Puig i Javier Velasco
@IgnasiMiranda 23/11/2017

Javier Velasco, membre de la Junta de l’Associació Bíblica de Catalunya, Concepció Huerta, biblista i secretària de l'Associació Bíblica de Catalunya, i Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, han presentat aquest dijous, en el programa El Mirador de l'actualitat, la II Setmana de la Bíblia, que es farà arreu de Catalunya del 27 de novembre al 3 de diumenge amb el lema "La Paraula de Déu és viva i eficaç". Huerta ha destacat que darrerament s'ha fixat molt "en la relació entre Bíblia i cultura, com és el cas de l'exhortació de Benet XVI Verbum Domini, perquè mostra l'encarnació del contingut de la Bíblia, una Paraula de Déu que ha anat configurant històricament també el nostre poble, a través de l'art i la cultura en general". 

Velasco ha subratllat la idea que "la Paraula de D√©u ha d'arribar a tot el poble, com s'ha vist darrerament amb el naixement d'una tretena de grups b√≠blics a Catalunya, uns instruments que ajuden la gent a enamorar-se de la B√≠blia". Puig ha destacat que "la B√≠blia √©s un llibre que edifica i construeix la persona, que necessita l'aliment espiritual, i aquesta paraula de D√©u el t√© perqu√® √©s revelaci√≥ i perqu√® cont√© la voluntat divina sobre tots i cadasc√ļ". En la mateixa l√≠nia, ha recordat que "la B√≠blia toca temes personals, q√ľestions col¬∑lectives, l'actitud davant del m√≥n", i que "√©s important que es llegeixi i es conegui en comunitat".

Es pot escoltar AQU√ć el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dijous 23 de novembre.ÔĽŅ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET