A Ràdio Estel, s'ha analitzat aquest divendres la visita del Sant Pare al sud-est asiàtic
ESGLÉSIA MÓN 
"El Papa ha actuat a Myanmar i Bangladesh amb gran eficàcia"
Hi coincideixen, des del programa 'El Mirador de l'actualitat', el periodista Salvador Aragonès i el canonge Josep Maria Martí Bonet
@IgnasiMiranda 01/12/2017

El periodista Salvador Aragonès i el canonge de la Catedral de Barcelona Josep Maria Martí Bonet han coincidit  aquest divendres, en el programa El Mirador de l'actualitat, a l'hora de destacar "l'eficàcia amb què el Papa s'ha fet present aquests dies a Myanmar i Bangladesh". Martí Bonet ha destacat que "les religions són vincles de relligar, especialment per la pau, de la mateixa manera que el Papa és el qui posa ponts, pontífex, amb Déu i també entre els homes, uns i altres, per la concòrdia". En aquesta línia, ha destacat "la gran dificultat d'aquest viatge, en el qual Francesc ens ha sorprès molt".

Aragonès, després de recordar el context històric sobretot en la descolonització de Birmània de la Gran Bretanya, ha explicat que "el Papa s'ha fet present precisament perquè l'Església pugui restablir el seu compromís missioner i evangelitzador en un nou règim de llibertats i respecte a la pluralitat, cosa que no havia existit des de la dictadura militar instaurada el 1962". En el mateix sentit, també ha comentat que "Francesc ha donat en aquesta visita l'escalf de l'Església universal, com una nova Pentecosta que ha deixat molt contents els ciutadans de Myanmar".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 1 de desembre.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET