ESGLÉSIA
Tu també vols Reis per Tothom?
RàdioEstel, Catalunya Cristiana i el Club Més Amics recullen joguines per als infants que atén Càritas de la Parròquia Santa Maria de Pineda de Mar
 11/12/2017

Els mitjans de comunicació RàdioEstel i Catalunya Cristiana, i el club d'amics d'aquesta casa, el Club Més Amics, organitzen una recollida de joguines per aquest Nadal, Reis per Tothom.

Quan arriben les festes de Nadal procurem que a totes les families amb nens petits els Reis Mags també els hi portin regals: nines,cotxes... jocs per totes les edats, per fer manualitats... tot és benvingut mentre no sigui bèlic.

Durant tot el mes de desembre obrim les portes de la nostra seu, Carrer Comtes de Bell-lloc, 67-69, de Barcelona, perquè deixeu les vostres joguines. Enguany Càritas Diocesana de la Parròquia de Santa Maria de Pineda de Mar serà l'encarregada de recollir les vostres aportacions la última setmana de desembre, just passat Nadal per poder tenir temps de preparar-ho tot.

Càritas de Santa Maria de Pineda de Mar ha atès aquest any aproximadament 76 famílies o grups familiars amb un volum de 209 beneficiaris. Entre elles, hi ha 37 famílies amb 35 nens i 34 nenes... per tant els Reis hauran de venir per a 69 infants.. i mai no ens fallen! Cada any ho aconseguim, amb la vostra ajuda.

Gràcies!

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET