Peu de foto: David Donaire, responsable de Xarxes Socials del PSC, ha estat aquest dilluns a Ràdio Estel
SOCIETAT 
David Donaire (PSC): "Cal portar les institucions a la normalitat"
El dirigent admet que els socialistes "coincideixen amb PP i Ciutadans en el 'no' a la independència, però no en el que ve després"
@IgnasiMiranda 11/12/2017

David Donaire, número 17 del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) per Barcelona, ha destacat aquest dilluns que "Puigdemont i Junqueras han posat en perill l'economia de Catalunya, però també la mateixa societat, amb la fractura que hi ha, que es veu en les converses amb les famílies i amics, i les institucions catalanes, que ara cal recuperar per a la normalitat". En el programa El Mirador de l'actualitat, el també assessor de l'alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat ha comentat que, "amb Ciutadans i el PP, els socialistes coincideixen en la defensa d'una Catalunya dins d'Espanya, el 'no' a la independència, però no pas en el que ve després". Donaire, responsable de Xarxes Socials del PSC, ha compartit col·loqui amb Teresa Carreras, membre de la junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya.

Aquest dilluns en el programa 'El Mirador de l'actualitat', hem iniciat una sèrie de 7 programes seguits amb presència dels candidats a les eleccions del 21 de desembre, cada dia, un representant de cadascun dels 7 grups polítics amb representació parlamentària en l'última legislatura. Repassem 4 grans qüestions:

1- Principals propostes de la candidatura per al moment polític actual que viu Catalunya.
2- Allò que hauria de canviar en l’encaix de Catalunya a Espanya o en el seu estatus polítics tenint en compte l’evolució d’aquests últims anys.
3- Possibles pactes o aliances cas que no hi hagi majoria absoluta independentista. Si Junts per Catalunya, Esquerra i la CUP arriben a 68 diputats, què pot passar?
4- Arguments per demanar el vot per a la formació.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 11 de desembre.

Més notícies sobre SOCIETAT

Farreres: "El turisme només cau quan hi ha guerres o atemptats"

"El procés de pau a Colòmbia va per llarg per la seva complexitat"

López Camps: "El Parlament obre una etapa de realisme polític"

El nou eix França-Itàlia, amb "aspectes positius i negatius"


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET