Peu de foto: Fernando Sánchez Costa (PP) ha estat aquest dimarts a Ràdio Estel
SOCIETAT 
Sánchez Costa (PP): "Acceptarem el resultat sigui el que sigui"
En el programa 'El Mirador, el candidat dels populars demana als independentistes que "respectin la legalitat si guanyen"
@IgnasiMiranda 12/12/2017

Fernando Sánchez Costa, número 11 de la llista del Partit Popular per Barcelona, ha demanat aquest dimarts a les forces independentistes "que respectin la legalitat si guanyen". En el programa El Mirador de l'actualitat, especial eleccions 21D, el dirigent i diputat del PP en aquesta última legislatura ha assegurat que els populars "respectaran i acceptaran el resultat sigui el que sigui", tot i que no ha aclarit si, en cas de victòria sobiranista, s'acabarà immediatament l'aplicació de l'article 155 de la Constitució. Ha compartit col·loqui amb l'economista i màster en Economia Social Ivan González, que ha plantejat la necessitat de no assumir les actuals desigualtats de les famílies catalanes a l'hora de plantejar polítiques socials, especialment en educació, tema del qual ha parlat en alguns moments el candidat del PP.

L'aspirant a diputat del PP ha plantejat la necessitat "d'escapçar el procés i començar de nou, perquè les forces polítiques s'han d'acabar entenent en temes fonamentals, i un d'ells és el de la reforma constitucional". En aquesta línia, Fernando Sánchez Costa ha assegurat que "Catalunya necessita més Espanya i, alhora, Espanya necessita més Catalunya". A partir d'aquí, el dirigent popular català ha comentat que "Espanya és una gran plataforma per a Catalunya, que està unida a tot un projecte comú des de fa molts segles".

Es pot escoltar AQUÍ el programa 'El Mirador de l'actualitat' d'aquest dimarts 12 de desembre

Més notícies sobre SOCIETAT

Farreres: "El turisme només cau quan hi ha guerres o atemptats"

"El procés de pau a Colòmbia va per llarg per la seva complexitat"

López Camps: "El Parlament obre una etapa de realisme polític"

El nou eix França-Itàlia, amb "aspectes positius i negatius"


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET