Fèlix Millet, Jordi Montull i Gemma Montull, acusats en un judici analitzat aquest dilluns en el programa 'El Mirador'
SOCIETAT 
"Tots tenim alguna responsabilitat en el Cas Palau"
Lluís Sols, en conversa amb Xavier Puigdollers, assegura que "Millet no hauria fet el que va fer si els qui ho sabien ho haguessin frenat"
@IgnasiMiranda 15/01/2018

Xavier Puigdollers, advocat i president de l’Associació d’Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort, i Lluís Sols, professor i col·laborador de Cristianisme i Justícia, han analitzat aquest dilluns, des del programa El Mirador de l'actualitat, la sentència del Cas Palau. Sols ha dit que "ja s'esperava que no seria gaire forta, ja que els acusats havien col·laborat amb la justícia", i ha subratllat "la gran responsabilitat d'Artur Mas, tot i que no sigui autor directe dels delictes jutjats". Per la seva banda, Puigdollers ha comentat que "les condemnes, molt dures per a uns i molt suaus per a altres, reflecteixen que hi ha aspectes de la investigació que no queden clares, com ara el fet que no queda acreditat que els concursos d'obra pública no estiguessin ben convocats i ben resolts, fet que eximeix l'Administració pública de qualsevol irregularitat". També ha recordat que "no hi ha condemna a cap dirigent polític i tampoc a Convergència penalment com a partit".

Sols
ha destacat, en un altre moment, que "tots tenim alguna responsabilitat en el Cas Palau, amb tot el que va passar, perquè el fet que hi hagi un Fèlix Millet no hauria arribat a aquestes dimensions si els qui ho sabien, que són molts, haguessin fet alguna cosa abans del 2009". En el programa 'El Mirador de l'actualitat', hem analitzat la sentència del Cas Palau, amb les culpes i condemnes a un espoli de grans dimensions, especialment la condemna a Fèlix Millet (9 anys i 8 mesos de presó) i Jordi Montull (7 anys i mig), després d’una petició de pena molt rebaixada per la Fiscalia arran de la confessió, com també el finançament irregular de Convergència i la condemna al seu extresorer, Daniel Osácar (4 anys i 5 mesos).

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 15 de gener.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET