AQUESTA SETMANA 
«No hem de tenir por de perdre poder o rellevància social»
Catalina Verdera, filla de la Caritat
Redacció 23/01/2018

Catalina Verdera és filla de la Caritat i responsable del programa de voluntariat de la Fundació Filles de la Caritat Fundació Social. Amb l’avinentesa del número 2.000 de Catalunya Cristiana i dels gairebé 40 anys d’història d’aquest setmanari fundat pels capellans Joan E. Jarque i Francesc Malgosa, li hem preguntat sobre els reptes de present i futur de l’Església catalana. Catalina Verdera va participar activament en el Concili Provincial Tarraconense, celebrat l’any 1995.

«El gran repte, segons el meu parer, és despullar-se i deixar-se despullar de tot allò que és un obstacle per dur a terme la gran missió de comunicar la bona notícia de l’Evangeli. La comunicació es produeix entre persones. Es traspua en el frec a frec de la vida de cada dia. Encara pesen massa la institució i les estructures», diu Verdera.

I continua: «El gran repte de la nostra Església és fer més confiança en l’acció de l’Esperit en el cor de les persones, com feia Jesús de Natzaret, sense por de perdre "poder" o rellevància social».
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET