ÔĽŅ Catalunya Cristiana
Peu de foto: La ràdio ha estat protagonista aquest dimarts, coincidint amb el Dia Mundial
R√ÄDIO ESTEL 
"La ràdio gaudeix de bona salut en un moment complex"
Hi coincideixen els periodistes Marcel·lí Joan i Salvador Aragonès i el taxista Ferran Serra en una edició especial del programa 'El Mirador'
@IgnasiMiranda 13/02/2018

Els periodistes Salvador Aragon√®s i Marcel¬∑l√≠ Joan i el taxista Ferran Serra, oient habitual de R√†dio Estel, han coincidit aquest dimarts, des del programa El Mirador de l'actualitat, en la idea que "la r√†dio gaudeix de bona salut en un moment complex". Aragon√®s ha destacat que de fet "la r√†dio no ha canviat, perqu√® continua sent el mitj√† de comunicaci√≥ que comunica m√©s directament". En aquesta l√≠nia, ha recordat que "la seva finalitat √©s transmetre la paraula sense imatges, per la qual cosa la imaginaci√≥ de les persones √©s m√©s gran perqu√® s‚Äôha de fer la imatge d'all√≤ que escolta". El tamb√© professor em√®rit de la Universitat Internacional de Catalunya ha assegurat que, "en aquest pa√≠s, hi ha una compet√®ncia tan gran que els productes radiof√≤nics han aconseguit ser molt bons, fins al punt que els millors comunicadors estan m√©s a la r√†dio". Sobre R√†dio Estel, Salvador Aragon√®s ha adm√®s que "hauria de tenir m√©s p√ļblic, perqu√® la possibilitat de tenir m√©s audi√®ncia existeix", alhora que ha definit la nostra cadena com "una r√†dio amable molt estimada per la gent".

Marcel¬∑l√≠ Joan ha subratllat que la r√†dio "no ha retrocedit, a difer√®ncia de la premsa escrita". Com a q√ľesti√≥ que considera especialment rellevant, ha assegurat que "la r√†dio ha jugat un paper de normalitzaci√≥ del catal√† molt m√©s s√≤lid que no pas el paper, com es demostra amb Catalunya R√†dio i RAC1, que reflecteixen l'alt√≠ssim nivell de penetraci√≥ del mitj√†". El tamb√© periodista ha dit tamb√© que "els informatius a la r√†dio tenen una credibilitat molt important, mentre que, a les tert√ļlies, hi ha una tend√®ncia a parlar cadasc√ļ de massa coses que fan caure el mitj√† en t√≤pics falsos". I sobre R√†dio Estel, Marcel¬∑l√≠ Joan ha concl√≤s que"combinar els valors cristians amb una f√≥rmula com la de R√†dio Estel √©s una gran aposta que s'ha de mantenir per fer cr√©ixer R√†dio Estel de cara al futur".

I el taxista Ferran Serra ha destacat, com a gran actiu de la r√†dio, "la seva credibilitat". Ha explicat que m√©s d'un client "ha quedat sorpr√®s en escolar la m√ļsica de R√†dio Estel, fins al punt de comentar que 'aquesta emissora dels capellans √©s agradable'". Serra ha comentat igualment que "posar la r√†dio √©s entrar en contacte amb una realitat que acompanya molt", sobretot en una feina com la seva.


Es pot escoltar AQU√ć el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 13 de febrer.ÔĽŅ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET