ESGLÉSIA CATALUNYA 
“Cal evitar que la indiferència envers el patiment dels altres es globalitzi”
El cardenal arquebisbe Mons. Omella fa una crida a lluitar contra la indiferència al Fòrum Social Pere Tarrés
Redacció 14/02/2018

“Cal evitar la globalització de la indiferència envers el patiment dels altres, especialment dels menys afavorits”. Aquestes han estat les paraules de Mons. Joan Josep Omella, cardenal arquebisbe de Barcelona, en la seva intervenció al Fòrum Social Pere Tarrés del mes de febrer.

Aquesta frase expressa la idea de lluita contra la indiferència i la injustícia que ha volgut transmetre l’arquebisbe en la seva intervenció al Fòrum, que ha estat titulada amb una cita evangèlica de Lluc 22,27: “Enmig de vosaltres, soc com el qui serveix”.

Omella ha destacat la necessitat de relacionar-nos amb els altres enmig d’una societat que tendeix cap a l’aïllament i l’individualisme, i ha demanat reforçar el treball de la dimensió espiritual de la persona: “Necessitem homes i dones que es moguin per l’amor i no per l’interès.”

Al col·loqui, que se celebra cada mes i té com a objectiu promoure el debat plural en temes d’acció social, hi han participat també autoritats del món polític com l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i representants d’entitats del Tercer sector.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET