Divendres es va fer públic l'escrit de l'Episcopat, que parla dels presos ila urgència de formar govern
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Coincidència transversal en els elogis a l'última nota dels bisbes
En el programa 'El Mirador', Carles Armengol, Daniel Arasa i Oriol Domingo qualifiquen l'escrit de "ponderat i molt oportú"
@IgnasiMiranda 19/02/2018

Daniel Arasa, president de la Plataforma per la Família Catalunya-ONU, Carles Armengol, pedagog i president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, i Oriol Domingo, periodista, han coincidit aquest dilluns, des del programa El Mirador de l'actualitat, a l'hora de valorar positivament l’última nota dels bisbes de Catalunya sobre la situació política. Tots tres l'han qualificada de "ponderada i molt oportuna". Armengol ha destacat que "més enllà del que cada persona pensi, era important que els bisbes proposessin una reflexió".

Per la seva banda, Arasa ha comentat igualment que "la situació dels presos no és justa, cosa que es pot defensar també sense ser independentista", com és el seu cas. I Oriol Domingo, entre altres comentaris, ha denunciat que "es tracti tan malament homes com Oriol Junqueras i Joaquim Forn a la presó", i ha posat l'exemple "dels pessebres que no van deixar entrar al centre penitenciari i una bíblia que Josep-Lluís Carod-Rovira volia regalar al mateix Junqueras i que tampoc no va entrar". En aquesta línia, ha dit també que "fins i tot no se li ha permès anar a Missa un diumenge".

La nota aprovada per la Tarraconense, feta pública divendres passat, demana reflexió sobre els polítics que estan en presó preventiva i també treball decidit per a la formació d’un nou govern català. En el col·loqui d'aquest dilluns, s'ha analitzat la transversalitat dels catòlics, com  també dels cristians en general, davant les opcions polítiques, de les quals els bisbes recorden novament que totes són legítimes i defensables sempre que sigui pacíficament.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 19 de febrer.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET