ACCIÓ SOCIAL 
Gran èxit de participació a la Magic Line de Sant Joan de Déu
Més de 13.000 persones participen a la cinquena edició de la caminada solidària
Redacció 27/02/2018

L’obra social de Sant Joan de Déu ha culminat aquest diumenge quatre mesos d’accions solidàries amb la celebració de la cinquena edició de la Magic Line, i ho ha fet de la millor manera possible. La caminada d’aquest any ha batut per segon any consecutiu el seu rècord de participació, que finalment ha sigut de 13.000 persones, i s’han aconseguit recaptar més de 320.000 euros per a l’obra social.

La marxa solidària, que s’ha pogut fer gràcies a la col·laboració de 700 voluntaris, ha començat a les 7 del matí a Can Cuiàs (Ciutat Meridiana), i des d’allí tots els inscrits han pogut recórrer 40 quilòmetres.

A banda de la caminada, també s’han organitzat altres activitats per a tots els participants, com diverses actuacions musicals al fossar del castell de Montjuïc, o un espectacle a la plaça de la Catedral de Barcelona on han participat professionals i amateurs sota la direcció de Martí Torras.  

En els cinc anys que fa que s’organitza aquesta caminada, la Magic Line de Sant Joan de Déu ja ha recaptat més d’un milió d’euros, i espera poder seguir augmentant aquesta xifra per finançar els seus projectes solidaris i ajudar a les persones sense llar i en situació vulnerable. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET