El programa 'El Mirador de l'actualitat' ha analitzat aquest dimarts la situació política
SOCIETAT 
"Intentar investir Jordi Sánchez és per evidenciar els problemes"
El pedagog Carles Armengol, en un col·loqui amb Joan Capdevila i Mònica Lafuente, diu que ara tot està obert de cara al debat de dilluns
@IgnasiMiranda 06/03/2018

Joan Capdevila, diputat d’Esquerra al Congrés, Mònica Lafuente, membre de l'executiva del PSC, i Carles Armengol, pedagog i president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, han qualificat aquest dimarts de molt difícil, en el col·loqui del programa El Mirador de l'actualitat, la situació política de cara a la investidura de Jordi Sánchez, convocada per a dilluns vinent. Armengol ha admès que "Sánchez ha estat elegit candidat precisament per evidenciar els problemes, ja que el qui havia de ser investit era Puigdemont".

Lafuente, per la seva banda, ha dit que "tots haurien de ser més pragmàtics i anar a intentar que es formi govern, que és el que necessitem, més que no pas intentar qüestionar els tribunals". En aquesta línia, ha proposat "que es nomeni un candidat que tingui possibilitats d'exercir el càrrec de president de la Generalitat". Capdevila ha assegurat que "caldria mirar el reglament del Parlament amb lupa i interpretar-lo, establint el que s'autoritza i el que, més enllà d'això, és realitzable". També ha destacat que "les democràcies modernes, de les quals sembla que Espanya s'allunya cada vegada més, admeten la possibilitat que el candidat delegui o, si és autoritzat pel jutge, sigui present a la cambra".

En el programa 'El Mirador de l'actualitat', hem analitzat les creixents complicacions en la situació política a Catalunya: Després de la resolució per restituir Carles Puigdemont, aprovada dijous al Parlament, s’acosta una ofensiva política i judicial contra l’acord de la majoria independentista per formar un govern, sobretot amb el pas al costat a favor de Jordi Sánchez, que en principi se sotmet a una investidura dilluns vinent.

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dimarts 6 de març.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET