ESGLÉSIA ESPANYA 
La Conferència Episcopal renova la seva App
L'aplicació per a dispositius mòbils presenta més funcionalitats
Redacció 20/04/2018

La Confèrencia Episcopal Espanyola (CEE) renova la seva aplicació per a dispositius mòbils (telèfons i tauletes) com un camí més de comunicació amb les persones i institucions.

L’aplicació, disponible a les botigues digitals d’Apple Store per a iOs i Google Play per a Android, és gratuïta. Entre les novetats d’aquesta versió, inclou per primer cop l’edició digital de la Bíblia, versió oficial de la CEE. L’aplicació permet preparar un pla de lectura de la Bíblia o accedir a qualsevol llibre de la Sagrada Escriptura a través d’índexs i marcadors. A més ofereix el text de l’evangeli del dia.

L’App també mostra l’agenda d’activitats de la CEE, les convocatòries de les comissions i les notícies emeses en la web. L’usuari pot rebre al mòbil un servei setmanal d’informació, novetats de darrera hora o alertes informatives. L’aplicació està vinculada a les quatre xarxes socials en les quals treballa l’Oficina d’Informació de la CEE: Youtube, Instagram, Facebook i Twitter.

Es posa a disposició de l’usuari una important base documental dels textos elaborats pels organismes de la CEE des de la seva institució el 1966. Aquests documents es presenten des dels més recents per ordre d’edició i la seva consulta es facilita amb un cercador per categories, autors, data o nom. A més permet compartir els documents o vincular-los amb les xarxes socials dels usuaris.

La secció de mapes inclou la localització de les cúries diocesanes, catedrals, tribunals eclesiàstics, càritas, seminaris o residències sacerdotals de les diòcesis espanyoles, i indiquen el carrer i el telèfon.

L’aplicació s’actualitzarà progressivament amb més serveis i continguts així i s’adaptarà als sistemes operatius que puguin aparèixer.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET