Joan Capdevila, Toni Picó i Teresa Carreras han partitipat aquest divendres en el programa 'El Mirador'
SOCIETAT 
Teresa Carreras: "Quim Torra té un nivell molt alt en comunicació"
La periodista destaca aquesta i altres qualitats del candidat a la Presidència, en un col·loqui amb Joan Capdevila i Toni Picó
@IgnasiMiranda 12/05/2018

Joan Capdevila, diputat d'Esquerra al Congrés, Teresa Carreras, membre de la Junta de l'Associació de Periodistes Europeus a Catalunya, i Toni Picó, advocat i exdiputat d'Unió, han destacat aquest divendres, des del programa El Mirador de l'actualitat, el fet que Quim Torra representa una opció que desbloqueja la situació i permet posar en marxa allò que més necessita ara Catalunya: la formació d'un govern. Capdevila ha subratllat l'amistat amb el candidat, del qual ha destacat les experiències compartides "en un corrent d'Unió Democràtica partidari de la radicalitat nacional, amb la fundació de El Matí, ara fa més d'una dècada".

Carreras
ha recordat "el Premi Josep Maria Planas, a Manresa, on Quim Torra va fer la ponència i presentació, a partir de la qual es va veure que té un nivell molt alt, en història combinada amb l'actualitat, el periodisme i la comunicació". La periodista va assistir-hi "en representació de l'APPEEC". Capdevila també ha dit que un tret característic de Torra és "el seu pas per l'empresa, a través de les assegurances, una experiència reflectida en un llibre on reflecteix el seu pensament proper a Chesterton".

En un altre moment, Teresa Carreras ha comentat que "els missatges de Twitter de Quim Torra, dels quals s'ha parlat molt darrerament, són en un context", i ha afegit que no li ha agradat "l'ús que n'han fet en les últimes hores alguns periodistes i dirigents polítics". Toni Picó ha assegurat que "el govern del PP està decidit a lapidar el 155 quan hi hagi un govern escollit pel Parlament de Catalunya, també perquè s'aprovin els Pressupostos Generals de l'Estat". Finalment Picó ha assegurat que, "tant si agrada o no el govern que surti d'aquesta investidura, es necessita l'executiu".


Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest divendres 11 de maig

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET