ESGLÉSIA CATALUNYA Foto: Agustí Codinach
L’arquebisbe de Tarragona encoratja Quim Torra a “governar amb justícia i fermesa”
Mons. Jaume Pujol envia una carta de felicitació al nou president de la Generalitat
Macià Grau 15/05/2018

Mons. Jaume Pujol, arquebisbe metropolità de Tarragona i president de la Conferència Episcopal Tarraconense, ha enviat aquest dilluns una carta de felicitació a Quim Torra i Pla per la seca recent elecció com a president de la Generalitat de Catalunya. Així ho ha anunciat l’arquebisbat de Tarragona, que ha fet públics alguns fragments del text que ha enviat l’arquebisbe al nou president: “En aquesta nova etapa que heu encetat amb la vostra elecció i presa de possessió davant el Parlament de Catalunya, prego a la Mare de Déu de Montserrat per tal que us il·lumini en les vostres decisions de govern i en el camí que cal seguir per servir el nostre país.”

A part de la felicitació, Mons. Jaume Pujol ha aprofitat també la carta per encoratjar Quim Torra a “governar amb justícia i fermesa cercant sempre el bé comú de tots els catalans i el diàleg amb les altres institucions de l’Estat”, en un moment en què, com escriu el prelat, “és especialment delicat”.

Aquesta no és la primera vegada que l’arquebisbe de Tarragona fa arribar unes paraules de felicitació al nou president de la Generalitat, ja que fa dos anys també va fer arribar una missiva a Puigdemont amb unes paraules de felicitació, encoratjant-lo i oferint-li també el seu "suport i col·laboració fidel.”

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET