El
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Església i amics de RàdioEstel/CatalunyaCristiana celebren La Nit
La 7a Nit ha comptat amb l’actuació a la basílica de Santa Maria del Mar de l’Orfeó Badaloní i de l’Esbart Sant Jordi, i elsopar a la Casa Llotja de Mar
@Redacció 02/06/2018

La 7a Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana, celebrada el divendres 1 de juny i organitzada pel Club+Amics, ha estat presidida per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, i ha comptat amb l'assistència d'unes 300 persones, amb un gran nombre de personalitats del món eclesial, cultural, social i polític català, entre elles, el director general d'Afers Religiosos de la Generalitat, Enric Vendrell (en representació del president, Quim Torra), l'alcalde de Lleida, Àngel Ros o el president de Càritas Catalunya, Francesc Roig, entre molts altres. La Nit és un sopar anual que es fa en benefici d’aquests dos mitjans de comunicació. 

La Nit ha tingut dos moments destacats: l’actuació a la basílica de Santa Maria del Mar de l’Orfeó Badaloní i de l’Esbart Sant Jordi, i el posterior sopar a la Casa Llotja de Mar. En aquest sopar s’ha donat a conèixer el veredicte del jurat i el lliurament de la 1a edició dels Premis de Periodisme Memorial Bisbe Joan Carrera. Els guanyadors són: 

- Diàleg, Fe i Cultura: Gabriel Magalhães, pel conjunt de la seva obra literària, però molt especialment pels articles publicats a La Vanguardia

- Inclusió Social, ha estat premiat el reportatge Fora de tot, els sense llar, del programa 30 minuts de TV3.

- Joventut, Fe i Discerniment Vocacional, monogràfic Joves i Església, publicat a Catalunya Religió. 

"La veritat, la comunió i treballar pels més desfavorits"
L’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, ha dirigit un missatge als treballadors dels dos mitjans de comunicació de l’Església de Barcelona: “Heu de tenir tres coses molt importants, els mitjans de comunicació: la veritat, la comunió i treballar pels més desfavorits, pensant en el bé comú”. El cardenal Omella ha encoratjat als treballadors dels mitjans a "promoure la concòrdia i la fraternitat".

També el director de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, Jaume Aymar, ha fet balanç de l’any i ha marcat objectius. Posteriorment, la cantant Marina Rossell ha interpretat una cançó a capella.

Moltes gràcies a tothom per participar a la 8a Nit de RàdioEstel i Catalunya Cristiana!

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET