ESGLÉSIA CATALUNYA 
Nou equip de formadors del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya
Mn. Javier Vilanova Pellisa substituirà Norbert Miracle com a rector del Seminari
Macià Grau 09/07/2018

L’arquebisbe metropolità de Tarragona i els bisbes de les sis diòcesis sufragànies de la Província Eclesiàstica Tarraconense han anunciat aquest dilluns quin serà el nou Equip de Formadors del Seminari Major Interdiocesà de Catalunya durant els tres propers anys.

Tal com han explicat en un comunicat, el nou rector serà Mn. Javier Vilanova Pellisa, prevere del bisbat de Tortosa des del 1998 i que actualment ocupava el càrrec de director espiritual del mateix Seminari Major Interdiocesà. Degut a la seva experiència i el seu gran coneixement del funcionament del Seminari, Vilanova ha estat l’escollit per substituir el fins ara rector Mn. Norbert Miracle i Figuerola. Aquest nou nomenament ha provocat també un canvi en el càrrec de director espiritual, funció que complirà a partir d’ara Mn. Jaume Gené Nolla, prevere de l’arquebisbat de Tarragona i anterior Rector del Seminari Menor de Tarragona.

D’altra banda, Mn. Gabriel Casanovas Vila substituirà Mn. Jaume Casamitjana i Vilaseca en el càrrec de vicerector del Seminari. Anteriorment Casanovas havia estat prevere del bisbat d’Urgell i subdelegat diocesà de Joventut, així com també prevere adscrit a la parròquia de St. Ot de la Seu d’Urgell.

Tot i els canvis, el comunicat ha servit també per ratificar el bisbe delegat del Seminari, que continuarà essent Mons. Joan-Enric Vives, arquebisbe d’Urgell i president de la Comissió de Seminaris i Universitats de la Conferència Episcopal Espanyola. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET