ACCIÓ SOCIAL Foto: Fundació Pere Tarrés
Comencen les colònies socials de la Fundació Pere Tarrés
Joves i infants en situació de vulnerabilitat podran gaudir durant aquests dies d’unes colònies 100% becades per relacionar-se amb la natura i aprendre en valors
Macià Grau 23/07/2018

Aquest dilluns la Fundació Pere Tarrés ha donat el tret de sortida al primer torn de les colònies socials que organitza cada any, i que van destinades a joves i infants en situació de vulnerabilitat. Més de 50 nens, acompanyats per 14 monitors i monitores, han posat rumb a la casa de colònies l’Esperança (Ripollès), on gaudiran durant una setmana d’uns dies de lleure on podran aprendre en valors, relacionar-se amb la natura i fer nous amics.

Després d’aquest primer torn, les properes setmanes la Fundació Pere Tarrés continuarà amb les colònies socials fins a finals d’agost, passant per les cases de colònies d’Ogassa (Ripollès), la Conreria (Maresme), i Pare Manyanet (Begues). La iniciativa, que va començar ara fa set anys, està becada al 100% per la Fundació, i s’emmarca dins la campanya “Ajuda’ls a créixer-Cap infant sense colònies”.

Cal recordar que per a les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat social, l’època estival és un període on veuen com els recursos de la xarxa assistencial que els atén disminueixen. És per aquest motiu que institucions com la Fundació Pere Tarrés treballen cada estiu per evitar que l’educació en el lleure esdevingui un factor més d’exclusió social. A part de les colònies socials, la Fundació també organitza cada any activitats de lleure a 16 casals socials de Barcelona, Granollers, Montcada i Reixac, Sabadell, Ripollet i Tarragona.

 

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET