ARQUEBISBAT DE BARCELONA 
Intencions de pregària en commemoració dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils
L’arquebisbe de Barcelona encomana a tots els diocesans que el divendres 17 d’agost es pregui per totes les víctimes i afectats
Redacció 01/08/2018

L’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella, ha demanat a través d’un comunicat que el 17 d’agost totes les esglésies de l’arxidiòcesi incorporin a la pregària dels fidels una oració per recordar les víctimes i afectats dels atemptats de Barcelona i Cambrils.

Aquestes intencions de pregària, tal com explica el cardenal, serviran per commemorar el 1r aniversari dels atacs, que van deixar 16 morts i més de 150 ferits. En la mateixa nota es mostra el contingut íntegre de la pregària proposada per a tots els diocesans i diocesanes:

«En acomplir-se el primer aniversari dels atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils preguem avui per tots els afectats. Pels difunts, pels ferits, pels familiars i amics, i pels membres dels cossos de seguretat, bombers i serveis sanitaris, que continuïn sempre desenvolupant la seva tasca amb voluntat de servei a la societat. Preguem al Senyor.

Preguem per tots aquells que, arreu del món, causen el terror amb atemptats i guerres. Preguem perquè converteixin els seus pensaments i accions en camins de pau i diàleg. Preguem al Senyor.»

Aquesta serà només una de les iniciatives que es faran el 17 d’agost per recordar tots els afectats dels atemptats, ja que aquest mateix dia també hi ha prevista una manifestació multitudinària a favor de la pau i dels drets humans a la plaça Catalunya.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET