ACCIÓ SOCIAL 
La Fundació Pere Tarrés consolida el model de Vacances en Família
Les famílies veuen aquesta proposta com una manera de reforçar els vincles entre els adults i els nens
Redacció 09/08/2018

La Fundació Pere Tarrés ha decidit obrir un any més les portes de les seves cases de colònies perquè les famílies puguin gaudir d’unes vacances conjuntes i compartir l’esperit de les colònies d’estiu, amb activitats tan típiques com dormir en lliteres, portar la motxilla, visitar llocs emblemàtics o fer excursions en plena natura. Aquesta iniciativa, que l’entitat defineix amb el nom de Vacances en Família, s’ha convertit els darrers anys en una proposta cada vegada més atractiva per a les famílies, i gràcies a uns preus molt assequibles s’ha aconseguit consolidar com un model de turisme alternatiu.

És per aquest motiu que, fins el 9 de setembre, la Fundació Pere Tarrés oferirà 11 tipus diferents de Vacances en Família, cadascun amb programes d’activitats dissenyats segons les edats de cada participant. Aquest ventall d’activitats, que es faran sempre amb l’acompanyament d’un monitor, estan pensades per afavorir l’enriquiment social i vivencial dels participants, tal com ha explicat el responsable del programa, Pere Vives: «Passar les vacances plegats participant de les mateixes activitats cohesiona i enriqueix tota la família, i encara més si es fa al costat d’altres famílies amb què compartir i intercanviar experiències».

Les famílies que ja han participat en aquesta proposta en anys anteriors, han quedat molt satisfetes amb la iniciativa, i més d’un 98% recomanarien l’experiència als seus familiars i coneguts, fet que demostra que aquest model alternatiu de turisme ja està completament consolidat.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET