ACCIÓ SOCIAL 
La Comunitat de Sant’Egidio recorda les víctimes de l’atemptat de la Rambla amb una ofrena floral
A l’acte hi han participat més de 400 persones, i la majoria també ha assistit a una pregària per la pau a la basílica de Sant Just i Pastor
Redacció 17/08/2018

El dia abans que es complís l’aniversari de l’atemptat del 17 d’agost a la Rambla de Barcelona, la Comunitat de Sant’Egidio va voler recordar totes les víctimes amb una ofrena floral i una pregària per la pau. D’aquesta manera, més de 400 persones es van reunir davant del Mosaic Miró per recordar una per una les 14 víctimes i guardar un minut de silenci en la seva memòria.

Posteriorment, la comitiva, dirigida pel responsable de la comunitat a Barcelona, Jaume Castro, va anar a la basílica dels màrtirs Sant Just i Pastor per fer una Pregària per la Pau dedicada també al record de les víctimes. Durant la pregària es van anomenar tots els països i territoris del món que malauradament es troben enmig d’un conflicte bèl·lic, i es va demanar la pau per tots ells.

Cal recordar també que, arran dels atemptats, la Comunitat de Sant’Egidio va organitzar la VII Trobada Internacional de Joves per la Pau, que va reunir 500 joves de països diferents per mostrar el seu rebuig a la violència i la solidaritat amb les víctimes.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET