ESGLÉSIA CATALUNYA 
La Unió de Religiosos de Catalunya reafirma el seu compromís amb el papa Francesc
Després de la polèmica generada per les declaracions del Papa a Dublín, la Junta directiva de l’URC ha emès un comunicat on expressa la seva adhesió i suport al Pontífex
Macià 07/09/2018

La Junta directiva de la Unió de Religiosos de Catalunya (URC) es va reunir el passat 5 de setembre, en la seva primera sessió del curs 2018-2019, per tractar un dels principals temes d’actualitat de l’Església al món: la polèmica generada per les declaracions del papa Francesc a Dublín. Després de debatre la situació i analitzar tot el que ha passat a l’entorn d’aquesta qüestió, l’URC ha cregut oportú emetre un comunicat per expressar el seu suport al Pontífex.

Segons explica la nota, l’arrel d’aquesta polèmica la trobem en un sector jeràrquic de l’Església, que “vol distorsionar la figura del Papa i ha demanat la renúncia a la seva missió”. Aquest sector, com exposa la Junta, té com a objectiu “impedir les reformes eclesials que el papa Francesc ha impulsat, i de silenciar la seva veu quan aplica l’Evangeli a situacions concretes com la lluita contra la pederàstia o la pena de mort, entre d’altres”.

És per aquest motiu que l’URC ha volgut aprofitar el comunicat per reafirmar la seva comunió eclesial i el compromís amb el Pontífex en aplicar el seu missatge i fer seves les reformes iniciades: “Com a Unió de Religiosos de Catalunya, volem expressar al papa Francesc la nostra adhesió i el nostre suport”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET