Carles Armengol, Xavier Puigdollers i Lluís Batlló, aquest dilluns a Ràdio Estel
PROGRAMES 
Carles Armengol: "La Diada és desig de recuperar llibertats"
En un col·loqui amb Xavier Puigdollers i Lluís Batlló, recorda que les manifestacions unitàries van durar poc durant la transició
@IgnasiMiranda 10/09/2018

Carles Armengol, pedagog i president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, Lluís Batlló, advocat penalista, i Xavier Puigdollers, president de l’Associació d’Amics i Devots de Sant Ramon de Penyafort i advocat, han comentat aquest dilluns, des del programa El Mirador de l'actualitat, el que poden ser les claus d'aquesta Diada Nacional de Catalunya. Puigdollers ha destacat que "val la pena recuperar l'esperit festiu" de l'11 de setembre. Armengol ha comentat l'especificitat de la Diada Nacional de Catalunya, que "es remunta al 1714 i al desig de recuperar les llibertats perdudes aleshores". Ha explicat igualment, referint-se als anys posteriors a la mort de Franco, que "les manifestacions unitàries van acabar aviat". Batlló, per la seva banda, ha criticat que "el discurs de Quim Torra és excloent, perquè parla de Catalunya sense tenir presents els qui no són independentista". En aquesta línia, ha dit que voldria "celebrar la Diada de tots, no només d'una part".

Es pot escoltar AQUÍ el programa El Mirador de l'actualitat d'aquest dilluns 10 de setembre.

En aquesta edició del programa 'El Mirador de l'actualitat', hem parlat de la Diada de l'11 de setembre, com un reflex de la difícil situació política i social que viu Catalunya.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET