ACTIVITATS 
Barcelona es prepara per acollir la tercera edició de “La nit de les religions”
La iniciativa comptarà amb la participació de quaranta comunitats i entitats de diverses religions, que s’uniran per apropar la diversitat religiosa a la ciutadania
Redacció 12/09/2018

El proper dissabte 15 de setembre tindrà lloc a Barcelona la tercera edició de la Nit de les Religions, una jornada de portes obertes en què participaran quaranta comunitats i entitats de diverses religions. Cadascuna d’aquestes entitats, a partir de les 10h del matí del dissabte i fins a la mitjanit, organitzaran tallers, visites guiades, i altres iniciatives als seus respectius locals, totes dedicades a apropar la diversitat religiosa a la ciutadania.

Aquesta iniciativa, que està patrocinada per l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social de “la Caixa”, l’organitzarà per tercer any consecutiu l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós i Interconvencional (AUDIR), que va ser l’encarregada de portar un projecte que va néixer a Berlín fa sis anys a la ciutat de Barcelona.

L’acte inaugural se celebrarà el mateix dissabte a les 12.00h a la plaça Martí l’Humà (plaça del Rei, 1 de Barcelona), i comptarà amb la participació de la comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona, Lola López; i la responsable del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural de l’Obra Social “la Caixa”, Betty Sáez. Com ha explicat el director de l’AUDIR, “La Nit de les Religions serà una oportunitat real per practicar el diàleg entre religions i conviccions, per aconseguir construir plegats una ciutadania plural i cohesionada”.

La resta de la informació de la Nit així com el mapa d’activitats que es duran a terme es pot consultar a la web de l’Associació organitzadora (AUDIR): www.audir.org.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET