ACCIÓ SOCIAL 
Càritas inaugura un nou equipament per a persones sense llar a Sant Sadurní d’Anoia
Es tracta d’un pis que formarà part de la xarxa d’equipaments del programa de Sense Llar i Habitatge
Macià Grau 17/09/2018

El divendres 14 de setembre es va inagurar a Sant Sadurní d’Anoia un nou pis per a la xarxa d’equipaments del programa de Sense Llar i Habitatge. Es tracta d’un nou projecte de Càritas, que a través de la seva delegació parroquial de Sant Sadurní d’Anoia va aconseguir posar en marxa aquesta iniciativa que permetrà l’acollida de fins a tres persones en situació de sense llar.

L’equipament en qüestió ha rebut el nom de Llar d’Acollida les Margarides, i està ubicat en un pis de la parròquia de Sant Sadurní que fins ara es destinava a activitats parroquials i del barri, i que es va cedir a Càritas per poder engegar aquest nou projecte.

Aquesta nova llar d’acollida se sumarà als sis pisos compartits que ja estan en funcionament actualment en municipis de la zona, com són per exemple Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, o el Prat del Llobregat, entre d’altres. Gràcies a iniciatives com la de Sant Sadurní d’Anoia, l’any 2017 la xarxa d’equipaments del programa Sense Llar i habitatge de Càritas diocesana de Sant Feliu de Llobregat va beneficiar més de 220 persones sense llar, que van utilitzar els pisos socials i compartits de mitja-llarga estada.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET