Placa dedicada al bisbe Joan Carrera a la seu de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana
RÀDIO ESTEL Foto: David García
"Un dels nostres objectius és beatificar al bisbe Joan Carrera"
Jordi Breu ha recordat i projectat al bisbe auxiliar de Barcelona 10 anys després de la seva mort
@BorjaDeMaria 03/10/2018

A Primera Hora, aquest dimecres, ha parlat dels 10 anys del traspàs del Bisbe Carrera. Mossén Jaume Aymar, director de Ràdio Estel i Catalunya Cristiana, li ha dedicat El Pensament del Dia. I hem entrevistat Jordi Breu, president del Memorial Bisbe Joan Carrera.

“Un dels nostres objectius més importants és beatificar al bisbe Joan Carrera. Creiem que seria una bona manera que la seva figura, el seu pensament, les seves reflexions, estiguessin obertes a tot el món", ha descobert Breu, que l’ha definit com un home que "tenia vocació de mossén, molt proper a la gent, humil, i durant el camí també va ajudar a molts immigrants".

A El Mirador de l'Actualitat d'aquest dimarts també es va recordar el bisbe Carrera.

Primer Ple del Parlament
Aquest dimecres 3 d’octubre també hem parlat amb Abel Riu, periodista del diari Jornada, sobre la primera sessió del Parlament d’aquest dimarts a la tarda i la votació per no substituïr els diputats empresonats o a l’exili: “Hi ha una diferència abismal entre el que es va prometre el 21D i el què s'està fent”, ha remarcat Riu.

Per últim hem parlat amb Jordi Guixé, Comissari de l’exposició Infants sota les bombes del Centre Cultural i Memorial del Born. 

Pots recuperar A Primera Hora

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET