CULTURA 
El monestir de Montserrat obre les portes als agnòstics
L’Hostatgeria del monestir organitza un cap de setmana per apropar els valors de la vida monàstica a les persones no creients
Macià Grau 04/10/2018

L’Hostatgeria del monestir de Montserrat ha anunciat en un comunicat que els propers 3 i 4 de novembre organitzarà un cap de setmana dedicat exclusivament a les persones que no se senten creients. Aquesta iniciativa, que forma part d’una sèrie de propostes que organitza l’hostatgeria monàstica, està oberta tant a homes com a dones, que hi podran assistir sols o amb parella.

L’activitat començarà el dissabte 3 de novembre a les 12h, i finalitzarà el diumenge 4 amb un dinar. Durant aquests dos dies, els participants podran gaudir d’activitats inèdites, com una passejada nocturna pel jardí del monestir, una caminada per la muntanya, i fins i tot l’assistència a una pregària de la comunitat de monjos.

D’aquesta manera, el monestir vol apropar els valors de la vida monàstica als assistents, que també participaran en una xerrada impartida per un monjo que els explicarà el dia a dia al monestir. Les persones interessades a participar d’aquesta iniciativa, s’han de posar en contacte amb el P. Sergi d’Assís Gelpí a través del seu correu hostatgeriademontserrat@gmail.com o del telèfon 93 877 77 65. El preu, amb allotjament i àpats a l’interior del monestir inclosos, és de 60 euros.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET