ESGLÉSIA CATALUNYA 
Els moviments d’Acció Catòlica General de Barcelona inicien una nova etapa conjunta
El 21 d’octubre se celebrarà la 1a trobada d’Acció Catòlica General, sota el títol “Sortim i caminem junts”
Macià Grau 08/10/2018

El Moviment Cristià de Joves (MCJ) i el Moviment Cristià d’Adults (MCA), han anunciat que davant la necessitat de treballar en sinergia entre infants, joves i adults, iniciaran una nova etapa conjunta en forma de Moviment d’Acció Catòlica General de Barcelona. Aquesta cooperació, creada per facilitar l’itinerari formatiu cristià des de la infància fins a l’edat adulta en un mateix marc, serà una realitat a partir del proper 21 d’octubre, amb la celebració de la 1a trobada d’Acció Catòlica General a l’arxidiòcesi de Barcelona.

Sota el títol “Sortim i caminem junts”, aquesta trobada tindrà lloc a la parròquia de Sant Pau del Camp, i estarà oberta a totes les persones o grups parroquials interessats a conèixer més a fons l’Acció Catòlica i General i la Revisió de Vida.

La jornada s’iniciarà a les 10h del matí, i conclourà amb l’Eucaristia que presidirà Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona, a les 17h de la tarda. Durant el dia, es farà una presentació dels tres sectors (infants, joves i adults), i es treballarà l’experiència de mirar la vida des dels ulls de la fe. Després del dinar es presentarà la nova Acció Catòlica General, resultat del treball realitzat durant el matí.

Per a tots aquells que estiguin interessats en la jornada, o a obtenir més informació, ho poden fer al correu de l’entitat: acciocatolicageneral.bcn@gmail.com.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET