Ahir diumenge es va celebrar la Jornada pel Treball Decent
RÀDIO ESTEL Foto: Càritas Diocesana de Barcelona
"Mercat de treball amb altament qualificats i altament precarietzats"
Desirée Garcia (Càritas Barcelona) ha resumit la Jornada pel Treball Decent
@BorjaDeMaria 08/10/2018

Encetem setmana a A Primera Hora parlant de la Plataforma Església pel Treball Decent, que va celebrar ahir diumenge una Jornada pel Treball Decent per a denunciar la precarietat laboral i l’augment del fenomen dels treballadors pobres, a la parròquia de Santa Maria del Pi de Barcelona. Desirée Garcia, cap del programa de formació i inserció sociolaboral de Càritas Barcelona: 

“En la Plataforma, a nivell català i espanyol, estem liderant aquesta denúncia de la contínua vulneració dels drets laborals” i ha apuntat: “Amb la sortida econòmica (no social) de la crisi estem polaritzant el mercat de treball: altament qualificats i altament precarietzats”.

“És un pont a fumar”
Un dia en el que també hem parlat de salut, i és que en la darrera dècada s’han posat de moda les anomenades cigarretes electròniques. El Dr. Antoni Baena, Professor de Ciències de la Salut de la UOC i investigador de la Unitat de Control del Tabac de L’institut català d’oncologia, ha exposat: “Hi ha nous usuaris que no passen del tabac tradicional, sinó que directament entren a la cigarreta electrònica i és més fàcil passar a la cigarreta normal.

Els dilluns, A Primera Hora
Els dilluns ens visita el jurista Eulogi Broto per tal de comentar l’actualitat en clau jurídica, i rebem el Think Tank (Àngela, Ferran, Jesús i Roser), una tertúlia amb amics de més de 70 anys. 


Foto: Càritas Diocesana de Barcelona

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET