VATICÀ 
El Papa participarà en una trobada intergeneracional amb joves i ancians
La iniciativa està vinculada al projecte “La saviesa del temps”
Redacció 10/10/2018

El Sínode dels Bisbes dedicats als joves inclourà el 23 d’octubre una trobada de Francesc amb joves i amb ancians a l’Institut Patrístic Agustinianum a Roma.

“Per caminar cap al futur necessitem el passat, necessitem arrels profundes, necessitem tenir memòria, coratge i una utopia saludable. És el que m’agradaria veure, un món que visqui una nova abraçada entre joves i ancians”, subratlla el Pontífex.

La trobada del dia 23 estarà marcada per la presència de joves i ancians d’arreu del món, i també per figures vinculades a l’Església, especialment a la pastoral dels joves i a la comunicació. Entre ells, l’arquebisbe de Panamà, José Domingo Ulloa, amfitrió de la Jornada Mundial de la Joventut del 2019, o el jesuïta Antonio Spadaro, director de la revista La Civiltà Cattolica.

Segons els organitzadors, aquest esdeveniment permetrà celebrar “un projecte nascut d’una idea del Papa, que des de fa molt dedica la seva atenció a les relacions entre les generacions, perquè continuïn plegades en el seu camí”.

La iniciativa forma part del projecte global “La saviesa del temps”, orientada a la relació entre les generacions i que també pren la forma d’un llibre que presenta diferents històries de vida comentades pel papa Francesc. Aquest llibre ha estat possible gràcies a 250 entrevistes en més de 30 països i serà publicat simultàniament als Estats Units i a Itàlia.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET