BISBATS 
Consternació al bisbat de Mallorca per les víctimes i els efectes de les inundacions de Sant Llorenç
El Bisbe Taltavull i altres religiosos de la diòcesi demanen oracions per aquells que han perdut la vida, així com solidaritat i ajuda als afectats
Macià Grau 10/10/2018

La passada nit de dimarts a dimecres, el desbordament del Torrent de Sant Llorenç va tenir unes conseqüències devastadores a la zona de Llevant de Mallorca, que es van saldar amb 5 víctimes mortals, 10 desapareguts i centenars de persones afectades per les inundacions.

Una vegada s’han conegut les notícies, i encara a l’espera que es faci una avaluació de l’impacte total de les conseqüències, el bisbat de Mallorca ha emès un comunicat on el bisbe Sebastià Taltavull mostra la seva consternació pels efectes de les intenses pluges, i explica que s’ha mantingut en permanentment contacte amb els preveres de la zona, als que ha demanat “oracions per les víctimes i solidaritat i ajuda cap als afectats”.

De la mateixa manera que ho ha fet el bisbe de Mallorca, altres religiosos de la diòcesi tampoc no s’han fet esperar per mostrar el suport als afectats, com és el cas de Xiskya Valladares, religiosa de Puresa de Maria, que ha expressat la seva solidaritat a través de les xarxes socials: “Hi ha 5 morts i uns 10 despareguts, entre ells coneguts nostres. Les meves oracions per tots ells. I la meva solidaritat amb el nostre col·legi de la zona”.

D’altre banda, José M. Gil Tamayo, secretari general de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), també ha utilitzat les xarxes per mostrar la solidaritat de la CEE amb els afectats: “Ens unim amb la nostra oració i solidaritat als mallorquins, especialment a les víctimes i els seus familiars, per les devastadores conseqüències de les inundacions de Sant Llorenç”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET