SOLIDARITAT 
Torna la Magic Line Sant Joan de Déu
Ja estan obertes les inscripcions per a la sisena edició. València s’hi incorpora per primera vegada
Macià Grau 26/10/2018

La sisena edició de la Magic Line de Sant Joan de Déu (MLSJD 2019) s’ha posat en marxa aquest 25 d’octubre amb l’obertura de les inscripcions per a les caminades de Barcelona, Mallorca i València, que aquest any s’incorpora a la mobilització com a principal novetat.

La Fundació Sant Joan de Déu, organitzadora d’aquest esdeveniment que anualment mou més de 15.000 participants, ha fet públic també el calendari de les caminades d’aquest any, que començaran precisament a València el 17 de febrer i acabaran a Mallorca el 7 d’abril. La de Barcelona, que l’any passat va aconseguir recaptar 300.000 euros, es farà el 24 de febrer, i constarà de diversos recorreguts que aniran des de 10km fins a 40km.

Com s’ha fet els cinc anys anteriors, el 100% dels fons captats pels equips de la MLSJD 2019 es destinaran a programes socials per cuidar persones en situació de vulnerabilitat ateses als centres del territori de cada caminada. Des del 2014, ja s’han recaptat més d’1.200.000 euros, que han ajudat a finançar programes de suport a infants, adults i persones grans que són ateses als centres de Sant Joan de Déu.

Tant les inscripcions, el calendari i els recorreguts complets, com el cartell d’aquest any, il·lustrat per Miguel Bustos, es poden consultar a la pàgina web de la Magic Line: magiclinesjd.org.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET