VATICÀ 
El Papa autoritza la publicació del document final del Sínode dels Joves
El text, dividit en dotze capítols, ha estat aprovat per dos terços de l’Aula Sinodal
Redacció 29/10/2018

El dia abans de clausurar oficialment la XV Assemblea general ordinària del Sínode dels Joves, el papa Francesc va autoritzar la publicació del document final que ha sorgit del treball de tots els pares sinodals durant aquestes setmanes.

El text, que consta de 60 pàgines i està dividit en dotze capítols, finalment va estar aprovat per dos terços de l’Aula Sinodal, fet que va permetre al Papa autoritzar la seva publicació el 27 d’octubre passat. Prèviament a la seva aprovació, el document es va llegir a l’Aula de manera alterna de la mà del relator general, cardenal Sérgio da Rocha, dels secretaris especials, pare Giacomo Costa i don Rossano Sala, i del membre de la Comissió per a la Redacció del text, Mons. Bruno Forte.

Com va explicar el mateix cardenal Da Rocha, aquest text és “el resultat d’un veritable treball d’equip entre els pares sinodals i tots els participants del Sínode, principalment els joves”.

El resum dels dotze capítols que formen el document es pot consultar a la pàgina web d’informació del Vaticà: www.vaticannews.va/es.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET