BISBATS 
Arriba la sisena edició del Festival Canòlich Music
Es tracta d’un esdeveniment únic a Catalunya, que pretén donar resposta a les inquietuds dels joves mitjançant la música i la fe
Redacció 05/11/2018

Els propers 16 i 17 de novembre, se celebrarà a Sant Julià de Lòria (Bisbat d’Urgell) la sisena edició del Festival Canòlich Music. Aquest esdeveniment, únic a Catalunya i dels pocs que hi ha a Espanya, es va crear fa sis anys per donar resposta a les inquietuds dels joves mitjançant la música i la fe, i durant tots aquests anys els ha ajudat en la recerca de valors amb un llenguatge que els és molt proper: la música i les experiències de solidaritat i reflexió.

L’edició d’enguany comptarà amb la participació de sis grups musicals de diversos estils, de l’àmbit internacional però també catalans i andorrans: Sal 150, Gui Brazil, LZ7, NIRA, David Pradas Project i el Cor Rock d’Encamp. Els concerts començaran el divendres 16 a la nit, i seguiran el dissabte 17 al vespre, just després de la missa multitudinària que cada any aplega prop d’un miler de persones. Prèviament a l’eucaristia, es realitzaran diversos tallers de reflexió i vivencials, que en aquesta edició se centraran principalment en els drets humans, per commemorar el 70è aniversari de la Declaració universal dels drets humans.

Aquest projecte, que va néixer de la mà d’un grup de joves monitors vinculats a la Delegació d’Ensenyament i de Joventut del Bisbat d’Urgell, es divulga essencialment a través de les escoles i dels mestres que estan interessats a desenvolupar aquestes dimensions en els joves en diverses àrees geogràfiques: el Principat d'Andorra, l'àrea pirinenca i les escoles de les principals capitals de comarca, de les comarques de Lleida i també algunes escoles de Barcelona i de València.

El calendari complet de les activitats i tota la informació de l’esdeveniment es poden consultar a la pàgina web del festival: www.canolichmusic.com.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET