ACCIÓ SOCIAL 
Els Bancs d’Aliments de Catalunya fan una crida a la col·laboració per al Gran Recapte
Encara es necessiten 17.500 voluntaris per cobrir tot el territori
Macià Grau 06/11/2018

El Gran Recapte és una iniciativa creada pels quatre Bancs d’Aliments de Catalunya per recollir aliments per a les persones més necessitades i fer front a totes les urgències alimentàries que s’estan vivint arreu del territori.

El projecte, que aquest any arriba a la seva desena edició, se celebrarà els dies 30 de novembre i 1 de desembre a tot Catalunya, i intentarà superar la xifra del passat curs, quan es van poder recollir un total de 4.656 tones d’aliments. Malauradament però, com ha explicat l’organització, tot i que el ritme d’inscripcions de voluntaris és alt i ja hi ha més de 10.000 persones registrades, encara se’n necessiten 17.500 més per assolir els objectius del Gran Recapte.

És per això que els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya han volgut fer una crida a tots els que vulguin col·laborar perquè es registrin el més aviat possible, i d’aquesta manera es pugui començar la planificació dels 2.500 punts de recollida previstos, que necessitaran un total de 27 mil voluntaris repartits arreu del país. En el comunicat, els organitzadors recorden la importància de la figura dels col·laboradors, “essencials perquè el Gran Recapte es pugui dur a terme”. Les persones interessades es poden registrar al web www.granrecapte.com.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET